maandag 7 januari 2013

Plannen genoeg

ontkiemend zaadje

Er ligt weer een heel nieuw jaar voor ons. Een jaar waarin er van alles kan gebeuren… leuke, maar ook minder leuke dingen. Het is allemaal nog één grote verrassing. Voor mij voelt het toch altijd weer alsof ik met een schone lei begin en ik krijg daar ook altijd extra energie van. Een nieuw jaar met nieuwe kansen.

En wat zullen we eens gaan doen dit nieuwe jaar?? Plannen genoeg hoor. Allereerst eens lekker rommelen in huis. Er gaan wat oude stoelen uit waarvan eentje zelfs een scheur in de bekleding heeft… dat kan dus echt niet meer. Omdat ik gek ben op een interieur met veel wit, denk ik dat ik voor stoelen met witte bekleding ga. Wel een gok natuurlijk, maar wanneer je stoelen neemt met een afneembare hoes, kun je ze in ieder geval lekker wassen. De stijl die je tegenkomt in de Jeanne d’Arc Living vind ik bijvoorbeeld erg mooi:

Jeanne3

Jeanne2

  Op quiltgebied heb ik niet zoveel gedaan. De hele familie was geveld door de griep in de kerstvakantie dus dat was een tegenvaller. Nu ben ik nog snipverkouden, maar de zin in quilten is gelukkig weer terug. Allereerst wil ik jullie toch nog even laten zien wat ik aan de muur had hangen deze kerst:

IMG_0839

Jaja, het was me toch gelukt! :-)))

En deze twee mochten saampjes een plaatsje zoeken op de schouw:

IMG_0837 - kopie

Toen ik de foto nam, waren ze nog niet helemaal klaar zoals je ziet.

Blok 2 van de Sew Spooky is inmiddels wel helemaal klaar…

IMG_0841

… en blok 3 schiet ook al aardig op.

Van mijn schoonmoeder kreeg ik geld voor de kerst zodat ik daar zelf wat mooie stofjes voor kon uitzoeken. Nou dat was helemaal geen straf natuurlijk!! Dit zijn ze geworden:

IMG_0843

En wat ik ervan ga maken? Ik heb wel een ideetje, maar voorlopig blijft het daar ook even bij. De stofjes gaan diep de kast in, want eerst wil ik toch de dingen afmaken waar ik al aan begonnen ben.

Fijne dag!

handtekening

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...