maandag 30 september 2013

give away!!!!!

Natuurlijk, het is nog steeds zomer... gelukkig wel. Maar toch, wanneer je straks als het weer wat kouder wordt iets leuks aan de muur wilt kunnen hangen, moet je wel alvast aan de slag. De klokhuisjes werden dus even aan de kant gelegd en het borduurlinnen werd tevoorschijn gehaald.


Na een paar dagen borduren, wat ik overigens weer erg leuk vond om te doen, had ik zomaar ineens het eerste nieuwe winterprojectje klaar. Bij Action kocht ik voor maar € 2.99 een mooi lijstje dat ervoor gemaakt scheen te zijn! Ik vind het zelf ontzettend mooi geworden en ben er zó blij mee!!

Tijdens het borduren van dit schattige winter merklapje, bedacht ik ineens dat dit wel een erg leuk patroontje is om te gebruiken in mijn give-away.

Wat zeg je nu Jolanda? Komt er een give-away aan??
Jazeker! Het is namelijk een bijzondere maand voor mij. Op 30 september namelijk moet ik eraan geloven...
50 JAAR word ik dan! 
Om dit te vieren (hmmmm... ben ik er eigenlijk wel zo blij mee?) lijkt het me leuk om niet alleen kadootjes te krijgen, maar om er ook een paar weg te geven. Gewoon gezellig via m'n blog. Dusssss....

Zou je graag dit enige borduurpatroontje in je brievenbus vinden?


Of heb je liever dit originele atelier Bep patroontje van deze leuke quilt met die leuke tekst?



Laat een reactie achter waarin je vertelt waar je voorkeur naar uitgaat en je doet vanzelf mee met de verloting. Op mijn verjaardag zal ik de winnaars van beide patroontjes bekend maken. :-)))



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...