maandag 17 augustus 2015

Raccoon Cabin

Enige tijd geleden heb ik de hele serie Frosty Forest van Country Cottage Needleworks gekocht maar nog steeds niet helemaal afgemaakt. Nu met die regenachtige dagen én omdat ik op FB ook weer allerlei leuks op borduurgebied tegenkwam, kreeg ik er ineens weer zin in.

Het is heerlijk borduren die niet al te grote patroontjes en met het handgeverfde garen dat wordt gebruikt, komt het er ook erg mooi uit te zien vind ik zelf.

Vanmorgen heb ik de laatste steekjes gezet aan Raccoon Cabin... op naar de volgende!


zondag 2 augustus 2015

Avontuur aan zee

Vandaag wil ik eens graag iets vertellen want ik heb toch een avontuur meegemaakt!!


We waren op vakantie in Denemarken en dat vond ik hartstikke leuk! We gingen naar een heel mooi huis vlakbij het strand en daar rook ik allerlei nieuwe luchtjes en mocht ik lekker los rennen op allemaal plekjes die ik nog niet kende. Op een dag zag ik zelfs een haas en daar ben ik toen heel hard achteraan gerend. Mijn baasjes zeiden dat ze niet hadden gedacht dat ik nog zó hard kon rennen want ik ben natuurlijk niet meer zo piepjong. ;-) 

Nu ben ik 2 weken geleden 12 jaar geworden en in al die jaren heb ik mijn baasjes voor de gek gehouden. Ik heb net gedaan alsof ik heel bang was voor water en ze geloofden het ook nog hihihi.
Maar daar in Denemarken ben ik door de mand gevallen. 

Er was daar namelijk een heel mooi strand waar je zomaar met de auto op mocht rijden.


Het was er ook best wel rustig en daarom mocht ik heerlijk los lopen. Nou was ik nog nooit bij het strand geweest (want wij gaan thuis altijd naar het bos) dus ik was heel nieuwsgierig naar die enorme plas water en ging gelijk eens poolshoogte nemen. Tja en toen kon ik me niet meer beheersen.

(klik op de foto)

Eerst ging ik heel voorzichtig even voelen en toen ik merkte dat het helemaal niet zo eng was, ging ik er wat verder in.... zelfs helemaal tot aan mijn buik!!

Mijn vrouwtje vond het geweldig en ze heeft een heleboel foto's gemaakt!


Daarna zijn we ook nog gaan wandelen in die grote zandheuvels... duinen noemden ze die geloof ik. Nou dat vond ik ook superleuk!! Ik rende helemaal naar het topje en dat was best zwaar door dat rulle zand maar het lukte. Daarna weer heel hard naar beneden en toen nóg een keertje omhoog.
Mijn vrouwtje zei dat ik daarna eerst maar eens een beetje moest uitrusten en daar was ik het eigenlijk ook wel mee eens. Phoe heeej... daar word je echt moe van. 

(klik op de foto)

Het was al met al een heerlijk avontuur waar ik echt van genoten heb.

En daarna was het tijd voor een heerlijk dutje! ;-)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...