zondag 2 augustus 2015

Avontuur aan zee

Vandaag wil ik eens graag iets vertellen want ik heb toch een avontuur meegemaakt!!


We waren op vakantie in Denemarken en dat vond ik hartstikke leuk! We gingen naar een heel mooi huis vlakbij het strand en daar rook ik allerlei nieuwe luchtjes en mocht ik lekker los rennen op allemaal plekjes die ik nog niet kende. Op een dag zag ik zelfs een haas en daar ben ik toen heel hard achteraan gerend. Mijn baasjes zeiden dat ze niet hadden gedacht dat ik nog zó hard kon rennen want ik ben natuurlijk niet meer zo piepjong. ;-) 

Nu ben ik 2 weken geleden 12 jaar geworden en in al die jaren heb ik mijn baasjes voor de gek gehouden. Ik heb net gedaan alsof ik heel bang was voor water en ze geloofden het ook nog hihihi.
Maar daar in Denemarken ben ik door de mand gevallen. 

Er was daar namelijk een heel mooi strand waar je zomaar met de auto op mocht rijden.


Het was er ook best wel rustig en daarom mocht ik heerlijk los lopen. Nou was ik nog nooit bij het strand geweest (want wij gaan thuis altijd naar het bos) dus ik was heel nieuwsgierig naar die enorme plas water en ging gelijk eens poolshoogte nemen. Tja en toen kon ik me niet meer beheersen.

(klik op de foto)

Eerst ging ik heel voorzichtig even voelen en toen ik merkte dat het helemaal niet zo eng was, ging ik er wat verder in.... zelfs helemaal tot aan mijn buik!!

Mijn vrouwtje vond het geweldig en ze heeft een heleboel foto's gemaakt!


Daarna zijn we ook nog gaan wandelen in die grote zandheuvels... duinen noemden ze die geloof ik. Nou dat vond ik ook superleuk!! Ik rende helemaal naar het topje en dat was best zwaar door dat rulle zand maar het lukte. Daarna weer heel hard naar beneden en toen nóg een keertje omhoog.
Mijn vrouwtje zei dat ik daarna eerst maar eens een beetje moest uitrusten en daar was ik het eigenlijk ook wel mee eens. Phoe heeej... daar word je echt moe van. 

(klik op de foto)

Het was al met al een heerlijk avontuur waar ik echt van genoten heb.

En daarna was het tijd voor een heerlijk dutje! ;-)







9 opmerkingen:

Erna zei

Lieve Sarah en ook Jolanda natuurlijk, wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad e wat een prachtige foto's....
Heb even zitten te genieten.
Liefs
Er xx

Quiltpassion.blogspot.com zei

Wat een ondeugende hond ben jij, Sarah, om dat al die jaren te verbergen! Maar gelukkig heb je nu de smaak te pakken. Wat een heerlijke vakantie daar in Denemarken voor jou en je vrouwtje en baasje!
Groetjes en een poot, Cisca

Floor zei

Sarah, wat heb je heerlijk genoten op je oude dag! Maar misschien heeft je baasje zich wel vergist en ben je pas 6 jaar.
Zo lekker hollen in het water en daarna in het zand rollen, lijkt me heerlijk als je een hond bent.
Hier in Nederland hebben we ook een echte zee, dus misschien als je het baasje lief aankijkt.....

Phyllis zei

Wat heerlijk, zo'n vrolijke, blije en tevreden hond! Wat een avontuur, genieten hoor.

Wilma Kuin zei

Hoi lieve Sarah. Pootje van Boyke!

Quilting Moesje zei

Wat lief ...en wat leuk om nog nieuwe avonturen te beleven op je oude dag :0))

Carin zei

Sarah wat heb jij een leuke vakantie gehad, je baasjes ook denk ik?

Anoniem zei

What a lovely post! Sarah is gorgeous. Our chocolate Lab Sheldon us just over two years old now. I would love to visit Denmark.

Muggensteekjes zei

Hoi Jolanda,
zo te zien hadden jullie en Sarah een geweldige vakantie in Denemarken. Wel grappig hoor, die Sarah toch haha. Hopelijk genieten jullie nog wat na nu je weer thuis bent en heb je ook nog wat steekjes kunnen zetten aan je mooie projecten?
Tot gauw weer, liefs Ingrid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...