zondag 26 juni 2011

Aanrader!!

Wat is dit een leuke quilt om te maken zeg! Echt een aanrader!! Er zit van alles wat in: appliceren, borduren, patchen. En je ziet zo’n blok steeds leuker en gezelliger worden onder je handen. Er zijn ook zoveel leuke spulletjes te verkrijgen om het nóg leuker te maken dan het al is zoals natuurlijk knopen in allerlei vormen of de kleine belletjes die ikzelf gebruikt heb om aan de halsbanden van de rendieren te hangen. Hier een paar foto’s:

This is such a fun quilt to make! Highly recommended! There are a lot of different techniques in it: application,embroidery, patching. And the block is getter more beautiful and more cosy with every stitch you make.There are so many fun things to obtain these days to make it even more enjoyable than it already is like all sorts of buttons or the small bells which I used to hang on the collars of the reindeer. Here a few pictures:

IMG_0327

IMG_0328

IMG_0329

IMG_0330

Voor de ervaren quilters onder ons is dit natuurlijk gesneden koek allemaal, maar ik kom op deze manier steeds weer iets nieuws tegen en allemaal even leuk!!

For experienced quilters among us, this is obviously all a piece of cake and all very well known, but i come accross new things every time and all very nice!

Nou vooruit… hier dan nog een foto van het hele blok 1

Okay… here is a picture of the whole block 1

IMG_0326

En netjes gestreken dit keer, want zo’n gekreukeld blok zoals in mijn vorige post kan natuurlijk echt niet hahaha.

And neatly pressed this time, because such a wrinkled block as in my previous post is of course no way to show it hahaha.

Inmiddels is het weekend alweer bijna om en de tijd is weer omgevlogen! Vanavond nog lekker Fringe kijken en ondertussen verder borduren aan de rode kruisjes-rand van blok 2. Het weer is gelukkig een stuk opgeknapt en er liggen nog een paar mooie zonnige dagen in het verschiet dus een fijne week allemaal!

Meanwhile,the weekend is nearly over and time has flown again! This evening we are going to watch Fringe on television, and meanwhile I continue to embroider the red cross-border of block 2. The weather was fortunately much refurbished and there are still a few nice sunny days to com so everyone a great week!

liefs love, jolanda

22 opmerkingen:

Heleni zei

Ohh wat leuk Jolanda. Ik geloof graag dat dit heerlijk werken is. Het ziet er veelbelovend uit.

groet Heleni

Margreet zei

Oh Jolanda, wat een snoepie!! Ik vind de ontwerpen van Lynette Anderson echt super. Ken je het boek: Honden en katten quilten van haar? Echt iets voor jou. Als ik een paar projecten heb afgerond, ga ik ook aan een patroon van haar beginnen. Jou quilt is werkelijk een plaatje. Groetjes, Margreet

quilting Jeannet zei

Hartsikke leuk Jolanda, en ik ben zo,n ervaren quiltster die hier echt niet aan begint vanwege het gepriegel en geborduur, de Mysterie BOM gaat nog net.
Het wordt wel heel mooi!

Groetjes, Jeannet

Terray zei

Wat een keurig blok en wat leuk al die belletjes en knoopjes!! Zo kan je het nog persoonlijker maken.
Ik geloof inderdaad dat dit een leuke quilt is om te maken. (stiekem staat hij ook op mijn lijst, maar ik ga eerst stitching for Christmas afmaken)

Lieve Groetjes
tertia

Madammeke Ongeduld zei

wat mooi en je doet er eigenlijk je zin mee

Guusje, zei

O wat is ie toch mooi en wat heb je er weer een mooi blok bijgemaakt. Het ziet er echt heel uitnodigend uit. Ik zit nog steeds te twijfelen zal ik wel zal ik niet. Hele fijne avond.

Cisca zei

Wat een mooi blok is het geworden, Jolanda, je kunt er met recht trots op zijn. Wat is het toch een leuk patroon, ik ben benieuwd of het er bij mij van komt dit jaar, ik ben bang van niet, maar als ik dit blok bij jou zie, gaat het wel kriebelen!
Groetjes, Cisca

Debbie zei

Leuk he die extra dingetjes die je kunt toevoegen? Ik heb nog belletjes liggen (hele kleine) die je vorig jaar bij de Hema kon krijgen. Heel misschien ga ik die gebruiken voor aan de nek van de rendieren. Ik vind het zo ontzettend leuk om tegelijkertijd dezelfde quilt te maken. Ik ben iedere dag als ik de blogs die ik volg bekijk benieuwd of er weer een van je bij zit en hoe ver je bent. Ik ben nog niet helemaal klaar met blok 1, ga nu bijna beginnen met appliceren en dan is het klaar. Je eerste blok van deze quilt ziet er prachtig uit!!

Groetjes, Debbie

Cards by Jol zei

wauw, Jolanda wat ziet het er mooi uit, echt prachtig.

groetjes jolande

ria vogelzang zei

Heerlijk, hè, zo'n quilt waarbij je allerlei technieken tegenkomt.
Vind ik ook altijd zo heerlijk!
En ze wordt prachtig!
Geniet van het weer; doe ik ook, maar dan onder de parasol...... ;))

Marisa zei

I love every stitch of this block!! And the fabrics are gorgeous!
Love
Marisa

Maggi Co zei

Wow!! This stitchery is so beautiful!!!

Thanks for your message in my blog! Now I go to see your blog too.

Raquel

Inka en André. zei

Hoi,hoi,ik vindt je blok helemaal geweldig,echt knap gemaakt en de rendieren vindt ik helemaal het einde,fijne zonnige dag vandaag,xxx.

Carolina zei

I love this block, the fabrics you chose are perfect! and I like the block 4 of the Mystery, you're already well underway and we have less profit!

Hugs, Carola.

Phebe and Jane zei

Wat een schitterende quilt ben je aan het maken.
Groeten, Marian

Carmen María zei

Wow! Perfect!
Wonderful combination of colors, fabrics, buttons ... and the sewing is beautiful.
Very nicely done.
Hugs, Carmen María.

Marcha zei

Hey wat word ie mooi! Nou, ik zie dat je echt wel netjes werkt hoor, top!
Ja die poes.... ineens zat ie er. Whahaha.... maakt soms de gekste dingen met die poes mee!

Charo zei

Hi jolanda, I love this little quilt you made.

Greetings from Spain

marion zei

ooit ooit ooit ga ik je volgen met deze prachtige quilt, je maakt er een waar kunstwerk van......

Hennie zei

Hartstikke mooi Jolanda, deze quilt wil ik ook nog eens maken.
Fijn weekend Hennie.

Heleni zei

Bedankt voor je antwoord Jolanda, maar het gekke is, ik heb google chrome.
Toch nog maar 's uitvogelen.

groet Heleni

Rita M zei

Dit ziet er echt leuk uit Jolanda, ik vind dat rendiertje echt heel knap gedaan!!

Lieve groetjes
Rita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...