dinsdag 6 maart 2012

Lappenmand

Het is even een poosje stil geweest op mijn blog, maar dat wil niet zeggen dat er ook niets gebeurd is hoor. Allereerst zitten we weer een beetje in de lappenmand met Sarah die na al het gedoe met de operaties begonnen is mank te lopen. Na een aantal dierenartsbezoeken, een aantal pillenkuren, wat röntgenfoto’s én € 500,- verder, weten ze eigenlijk nog steeds niet hoe het komt. Op dit moment zijn we met een kuur ontstekingsremmer/pijnstillers bezig en dat lijkt wel iets te helpen. Mocht het echter nog niet afdoende zijn, willen ze een botscan gaan maken om te zien of er iets binnen het ellebooggewricht zit… een los stukje bot bijvoorbeeld. Nou ja, laten we daar maar even niet aan denken nog en hopen dat het ook met rust en pillen over zal gaan. Het zou wel tijd worden, want rust nemen is voor Sarah niks… rennen en spelen, dát is wat ze wil. Maar nee, helaas mag dat nu even niet. Rust nemen is het advies dus dat volgen we dan maar op:

IMG_0591

Maar lekker eigenwijs zijn kan ze toch niet laten. Om haar lekker zacht te laten liggen, hebben we een plaid op de bank gelegd waar ze op kan liggen. Tja… dat kunnen jullie nu wel willen, maar vandaag lig ik tóch liever hier!

Gelukkig is er niet alleen maar vervelend nieuws te melden. Ook kan ik jullie vertellen dat ik weer wat verder ben met mijn Mystery Quilt. Niet alleen blok 11 is af:

IMG_0595

Maar ook blok 12 is klaar:

IMG_0596

Vooral deze laatste was nog een hele klus! Maar nu zijn alle blokken dus klaar en kan ik ze gaan doorquilten. Er moeten nog 3 blokken doorgequilt worden waarna ik ze aan elkaar kan zetten… dan de randen nog doorquilten en eraan zetten en dán…. KLAAR!

Ik kan bijna niet wachten tot het zover is, want inmiddels ligt er alweer een superleuk project op me te wachten. Weten jullie nog dat ik van Rodney voor mijn verjaardag zo’n mooi boek gekregen heb? Het is het boek van the Farmer’s Wife en na de MQ ga ik daar lekker aan beginnen. Tegelijk met blogvriendin Jolanda zodat we samen op kunnen werken. We hebben besloten om dan bv elke week onze vorderingen op ons blog te laten zien. Dat werkt natuurlijk heel motiverend en ik heb er enorm veel zin in!!!!

fijne dag!!!

25 opmerkingen:

Yvon (jioya) zei

Leuke blokken heb je gemaakt.
Ik hoop dat het met Sarah snel wat beter gaat.

Groetjes Yvon.

Heleni zei

Wat een schitterend leuk blok(ken). Hele leuke kleuren heb je gebruikt. Ben benieuwd naar het geheel.
Ach wat sneu voor Sarah. Ze is best een beetje zielig. Zo kijkt ze tenminste wel.....

groet Heleni

Anita - Vlijtige Handjes zei

Wat vervelend hè! Ik hoop dat jullie gauw zekerheid krijgen over wat het is. je blokken zijn super. het vogelhuisje.... wow.
Groetjes Anita

Ageeth Dorsman zei

Wat een prachtige blokken heb je ge-
maakt: hele mooie kleurcombinaties en
heel netjes geappliceerd! Ik hoop, dat
het met Sarah helemaal goed komt met
rust en pillen, meestal doet dat wel
wonderen, in ieder geval bij onze hond. Die heeft ooit 3 maanden mank
gelopen, niet kunnen vinden, maar het
is uiteindelijk helemaal goed gekomen,
zelfs zonder rust en pillen. Hij had
zich hoogstwaarchijnlijk een keer flink verstapt en verkeerd gesprongen.
Al vast veel plezier bij de start
van je volgende, spannende
project! Groetjes van Ageeth

Zulma zei

Beutifoul trabajo y el dog ,besos desde Argentina !!!

marion zei

wat goed om weer van je te horen/lezen. Vervelend zeg dat ze niets kunnen vinden. Wat een goed idee om samen te beginnen.Veel plezier met het afronden van de mysterie

André en Inka. zei

Hoi Meis,wat vervelend allemaal met Sarah,ik hoop dat ze weer gauw beter zal worden en weer alles mag doen,kan me nog wel herinneren dat Lotus de hond van Dre dit ook gehad heeft als pup dan en zij is toen geopereerd aan de elleboog en daarna heeft ze er nooit meer last van gehad,...sterkte met Sarah en wat leuk om samen met een medeblogster iets te gaan ondernemen en zeker heel motiverend om iedere week de resultaten op je blog te zetten,...heel veel succes ermee en je blokken zijn prachtig,.....hele lieve gr van mij,Inka,...XXX

Linda zei

Wat zijn die blokken leuk geworden! Ik heb zelf ook een kreupele hond (nou ja, toen nog pup) gehad. Heel vervelend, want je kunt niets doen. Bij hem is het toen "vanzelf" overgegaan (waarschijnlijk groeipijnen). Ik heb toen het adres van Kreupeldier gekregen. Ben er uiteindelijk niet geweest, maar heb veel goede verhalen gehoord. Als je interesse hebt: http://www.kreupeldier.nl/. Heel veel sterkte met Sarah.
Groetjes, Linda

carina zei

Lastig dat ze niets kunnenvinden. Prachtige blokken heb je gemaakt groet carina

Guusje, zei

O wat goed van je dat je nu alle blokken afhebt en deze quilt bijna klaar is. Dat zal een goed gevoel zijn. Leuk dat je dan aan de FW gaat beginnen ben benieuwd welke stoffen je gaat gebruiken. Wat sneu voor Sarah, ik hoop dat de pillen en kuur gaan helpen want dit is natuurlijk niet echt wat.

Debbie zei

Aaaaaaah wel sneu voor Sarah (en haar baasjes) dat ze nu in de lappenmand zit. Hopelijk gaat het snel weer beter!! Wat ben je snel gegaan met je MQ!! En wat zien ze er mooi uit!! Ben ook benieuwd naar je Farmer's Wife blokken wanneer je gaat beginnen. Lijkt me ook ontzettend mooi en wil ik ook nog eens gaan maken.

Groetjes, Debbie

quilting Jeannet zei

De blokken zien er weer geweldig en perfecto uit quiltmaatje! echt super, wat naar met je hond joh, konden ze maar zeggen wat er is. altijd zo vervelend als er iets is met een beest.

Berna zei

Ik heb met sarah en jullie te doen. Maar hopen dat ze snel opknapt. Dat blok is mooi. Ik wil dat boek ook een keer aanschaffen en misschien de engel als centraal blok in een quilt voor mn kleindochter gebruiken.

Judith zei

Wat sneu voor jullie hond! Hopelijk knapt ze snel op. Dat quilt as you go klinkt prima, maar ik weet niet echt goed hoe t moet. Dorry eens vragen

petra zei

Wat sneu voor Sara en voor jullie natuurlijk ook.
Een hond moet zich lekker kunnen bewegen, hopelijk gebeurt dat ook snel.
Je blokken zijn prachtig hoor en leuk dat je al weet wat je hierna gaat maken.

Groetjes Petra

Carin zei

Beterschap met Sarah, dikke knuf !!
Wat een mooie blokken heb je weer gemaakt en succes met de FW samen met Jolanda. In welke kleuren ga je hem maken?

Evelyne zei

Wat zielig is het toch als je beestjes ziek zijn, ik hoop dat je gauw weet wat het is. Je blokken zijn mooi geworden!
Succes met het laatste staartje van de Mystery quilt.
Sterkte met Sarah.
lieve groetjes, Evelyne

yvonne zei

Ach wat een heerlijk hoopje hond!!!
Hoop echt dat ze snel vinden wat er aan de hand is .
Zodat ze weer lekker kan rennnen .

Je blokken zijn ook erg mooi geworden ... gr yvonne

Roos zei

Ze ligt er ook echt zielig bij maar hopelijk komt het allemaal weer snel goed met haar.
Je blokken zijn super...;o)
Groetjes Roos

Daniëlle zei

Ach gosh die Sarah!! Onze tweede had ooit LPC en na de operatie was het een zeer gelukkige hond want net wat je zegt, alleen maar op de bank ik niks voor zo'n levenslustig type! Je blokken zijn zeker al bijna doorgequilt? Mooie avond alvast liefs, Daniëlle

Dear Jo zei

Oh, die honden zijn toch zo lekker eigenwijs. Doet me zó aan Simba denken :))))) Fijn dat het er op lijkt dat de pijnstillers wat helpen. Hopelijk kan ze weer vlug rennen en spelen.
Je blokken zijn gewéldig!!!! Wat een klus, maar echt heel erg mooi. Ik ben benieuwd naar de hele quilt. En ik mag wel opschieten, straks ben je eerder klaar dan ik en wil je natuurlijk meteen aan de FWQ beginnen (hahahaha). Ik doe mijn best, hoor!!!!!!

Cisca zei

Wat heb je weer twee mooie blokken gemaakt, supermooi! Fijn dat je nu gauw met de FW kunt beginnen, wel heel iets anders, hè, maar dat is ook wel leuk na al dat appliqueren.
Beterschap voor Sarah, ik hoop, dat het gauw gaat helpen.
Groetjes, Cisca

Carolina zei

Jolanda Hello, I'm glad you're back with these blocks so beautiful, and you have nothing left to finish, will be a spectacular quilt!

I hope Sarah will recover soon.

Hugs from Spain.

Carin zei

Hoe is het inmiddels met sarah? Is ze al beter?

Ivana zei

Beautiful work and dog :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...