zondag 17 juni 2012

Superdag bij Jeannet

Wat een geweldige dag hebben we gehad gisteren bij Jeannet (klikkerdeklik). Het was weer Quilt-in-Public-Day en Jeannet had zo’n 20 dames uitgenodigd om gezellig een dagje te komen quilten én natuurlijk om elkaars quilts te bekijken tijdens de show & tell.

Jeannet, ontzéttend bedankt voor deze heerlijke dag hoor!!

Het was heel erg leuk om achter verschillende blogs nu ook een gezicht te zien. Helaas…. stom, stom, STOM!!!! Ik was mijn fototoestel vergeten mee te nemen! Gelukkig waren de andere dames niet zo dom en heb ik hier en daar al foto’s gezien. Zij vinden het vast niet erg wanneer ik er een paar ‘leen’. :-))

Allereerst eentje van de prachtige taart:

QIPD 021

Inderdaad… deze smaakte net zo lekker als dat hij eruit zag!

Dan nog eentje van de kakelende dames druk aan het werk:

QIPD 031

Met dank aan Yvonne (klik) voor de foto’s. Voor meer foto’s kun je op haar blog terecht, maar ook bij Bep (klik) en bij Rennie (klik) zijn er heel wat foto’s te zien en deze zijn zeker de moeite waard. Want wat heb ik een mooie quilts voorbij zien komen zeg! Bij het zien van sommige quilts kwam ik weer zó in de verleiding om er ook aan te beginnen! Maar nee… ik héb al zoveel onderhanden.

Dat is ook de reden dat ik de laatste paar weken geen blokjes meer heb laten zien van de Farmer’s Wife Quilt. Met Jolanda had ik afgesproken dat we elke week 2 blokjes zouden laten zien van onze FWQ, maar inmiddels heb ik haar laten weten dat ik dat helaas niet ga redden. Ik was het zó vast van plan, maar ik heb gemerkt dat ik het niet prettig vind wanneer er zoveel druk achter staat. Was deze FWQ nou het enige project waar ik mee bezig ben, was het wel gelukt. Maar nee… ik heb daarnaast nog verschillende projecten onderhanden. En ik werd gewoon helemaal zenuwachtig wanneer ik dacht aan al die werkjes die nu bleven liggen! Kennen jullie dat?

Nu heb ik besloten dat ik eerst wat werkjes ga afmaken voor ik me weer op de FWQ ga storten. Misschien doe ik tussen door nog wel wat blokjes, maar niet meer 2 per week.

Op dit moment heb ik de Scandinavian Christmas weer opgepakt. Morgen zal ik wat foto’s maken om te laten zien hoe dat vordert. Of ik het ga redden om deze superleuke quilt deze kerst aan de muur te hebben hangen weet ik niet, maar ik ga mijn best doen.

scandinavian christmas

En nu maar hopen dat ik me kan beheersen wanneer ik al die leuke quilts voorbij zie komen overal. ;-) Eerst afmaken waar je mee bezig bent Jolanda, denk erom! Oeioeioei… wat ben ik streng voor mezelf.

Weet je welke ik het aller- állerverleidelijkst vind?

sew spooky

Deze quilt heet ‘Sew Spooky’ en ik ben er helemaal wég van! Halloween vind ik altijd zo’n gezellige tijd. Leuk het huis versieren… met de jongens pompoenen uitsnijden en ‘s avonds genieten wanneer de kaarsjes in de pompoenen aangestoken worden. Ook die heks past helemaal bij me!

Hanneke van quiltatelier 'Vlijtig Liesje' (klik) gaat deze quilt als BOM doen en aangezien ik elke week bij Hanneke op les zit, zie ik deze quilt steeds voorbij komen. De kans bestaat dus dat ik voor de verleiding ga bezwijken! Nou ja, hard aan de slag dus maar met de dingen waar ik nu mee bezig ben!!

Volgende keer laat ik jullie zien waar mijn noeste arbeid toe geleid heeft. Tot snel!!

16 opmerkingen:

Irena zei

wel het ziet erg gezellig uit,mooie quilt's groet irena

martine zei

Leuk je ontmoet te hebben en wie weet tot een volgende keer.
Groetjes Martine

Evelyne zei

Lijkt me heel gezellig zo'n dag en ik geloof je graag dat als je zulke mooie quilts voorbij ziet komen je wel heeeeeeel sterk moet zijn om niet in de verleiding te komen om aan een nieuw project te beginnen.
Je Scandinavian Cristmas quilt ziet er erg leuk uit!

Succes met de steekjes en groetjes, Evelyne

bep zei

Helemaal gezellig was het bij Jeannet, leuk om je ontmoet te hebben en mooi om te zien dat je zo fijn bezig bent, fijne maandag, Bep

Yvonne zei

Het was inderdaad een superdag Jolanda. Jammer dat je je camera was vergeten maar leen vooral wat je nodig hebt van mijn blog. De Sew Spooky quilt is geweldig! Volgens mij ga je bezwijken.....

Pauline zei

Dat ziet er allemaal heel mooi en gezellig uit!
De kerstquilt is ook heel mooi aan het worden!

quilting Jeannet zei

Gewoon bezwijken Jolanda, het quiltvlees is nu eenmaal zwak....Enne, je weet het als manlief weer eens richting de eilanden komt he?

Roos zei

Dat was echt een superdag zo te lezen en die halloweenquilt....arch...jeukende vingers ;o)
Groetjes Roos

yvonne zei

Volgens mij was het zeker een superdag!!
En ik weet ook zeker dat je overstag gaat met die mooie quilt .

Ageeth Dorsman zei

Ja, ik herken dat zeker, dat je zo on-
rustig wordt met te veel werkjes, die
liggen te wachten om te doen... Gewoon
schrappen, wat je het minst aanspreekt
en doen waar je het meest zin in hebt,
het is geen werk, maar hobby! (...eh,
die Scandinavian Christmas, die ligt
dus bij mij nog onaangeroerd in de
kast, met hele mooie stofjes erbij,
heb er eigenlijk reuze zin in...)
En die nieuwe BOM is ook prachtig!
Sterkte met kiezen en groetjes van
Ageeth

Anoniem zei

Het was inderdaad een heel geslaagde dag hé? Tot volgend jaar dan maar? Ik wil die Scandinavian Christmas wel eens in het echt zien hoor ;o)

Carin zei

Ik had al op verschillende blogs gelezen over jullie gezellige dag !! Ja die sew spooky is een erg leuke, ben benieuwd of je hem gaat maken.

Phebe and Jane zei

Heerlijk, zo'n quiltdag. En wat wordt je scandinavian christmas quilt mooi. Goed doorwerken, dan heb je hem met de kerst af.
Groetjes,
Marian

Debbie zei

Altijd leuk zo'n dag met gelijkgestemden lijkt me! Het zag er op de foto's in ieder geval gezellig uit. Ik ben ook zo dat ik geen druk moet voelen bij het quilten en borduren. Anders vind ik het niet meer leuk. Ik snap het dus helemaal en ben benieuwd naar je vorderingen met de SC. Ik ga deze week ook maar eens verder met blok 3....

Groetjes, Debbie

PS: ik weet ook niet of ik SC af ga krijgen dit jaar...is wel de bedoeling maar ja....we zien wel

Cisca zei

Ja, dat ken ik ook, elke week twee verplichte blokken zou ik ook niet zien zitten. Wat een heerlijke dag daar bij Jeannet, echt een feestje, en fijn dat het zulk mooi weer was. En die Bom is wel heel erg leuk, zeg. Ik hou ook zo van Halloween, ik vind die kleuren ook zo mooi! Ik ben benieuwd of je bezwijkt, ik kan het me helemaal voorstellen.
Groetjes, Cisca

Guusje, zei

Wat hebben jullie een gezellige dag gehad, heerlijk om te zien en even mee te mogen genieten. Je moet het idd leuk vinden waar je aan werkt en gelukkig doe je dat nu ook. De scandinavian vind ik ook zo mooi en wil er zeker eens aan beginnen maar ook hier moet eerst iets af.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...