dinsdag 1 mei 2012

koninginne-dag in de tuin

koninginnedag

Hebben jullie een gezellige koninginnedag gehad? Het was toch niet te geloven dat het precies deze dag zulk prachtig weer werd hé? Dat was voor iedereen enorm boffen!

Wat wij gedaan hebben op deze zonnige dag? Nouuuuu…. eerlijk gezegd hebben we van het feestgedruis weinig gemerkt, want het mooie weer was ook prima geschikt om eens even lekker in de tuin aan de gang te gaan. We zijn nog wel even naar het tuincentrum bij ons in de buurt gereden om wat zakken aarde te halen en daar hebben we gezellig wat gegeten en gedronken op hun terrasje in de zon.

‘s Middags ben ik met een boek op de steiger gaan zitten waar het best al behoorlijk warm werd hoor. ‘s Avonds na het eten zijn Ton en ik nog een stuk gaan lopen en heb ik een bos fluitekruid geplukt… staat zo gezellig in het blauwe kannetje.

IMG_0616

Voor ik het wist was de dag alweer voorbij en had ik niet eens de wekelijkse blokjes van de Farmer’s Wife gefotografeerd. Dat heb ik net maar even snel gedaan zodat ik ze jullie kan laten zien.

Whirlwind:

farmer's wife 30 april 2012 (2)

Garden Path:

farmer's wife 30 april 2012 (3)

Het staat nu toch wel een beetje vreemd om ineens zo’n heel rood blokje te zien tussen het ‘stoffige’ rood en roze in hé? Maar ik denk dat het strakjes wanneer er meer blokjes gemaakt zijn en die kleur vaker terugkomt wel leuk zal staan. Het lijkt me anders zo saai worden.

farmer's wife 30 april 2012

Op naar de volgende 2 blokjes! :-)))

13 opmerkingen:

Berna zei

Mooie blokjes!
Wij hebben ook in de tuin gezeten met de kleinkinderen. Heerlijk. Hopelijk is het morgen nog droog want de voortuin kan wel wat aandacht gebruiken.

Ageeth Dorsman zei

Het was zeker heerlijk, gisteren, en
dat juist op deze dag! Prachtig, zo'n
bosje fluitekruid in de blauwe kan,
gewoon een plaatje! En je Farmer's
Wife-blokjes zijn heel mooi gemaakt.
Met die stoffencombinatie komt het
zeker goed; mooi gekozen!
Groetjes van Ageeth

Anita van den Berg zei

Via Wieke kwam ik op je blog en ik vind je rode blok erg fleurig en helemaal top tussen dat rose! Ben benieuwd naar het resultaat.

groetjes,
Anita

Heleni zei

Iedereen heeft genoten van de prachtige dag gisteren. Heerlijk, werd tijd hè. Alhoewel het nu weer somber en grijs is, bah.
Je hebt méér rood in de blokken dus dat zal best mee vallen. Ziet er al erg leuk uit Jolanda.
Heleni

Guusje, zei

Wat een heerlijke dag hebben jullie gisteren gehad, ben zelf ook thuis gebleven met Phebe. Je blokken zijn mooi geworden en de rode stof past er geweldig mooi bij.

Evelyne zei

Gelukkig hadden jullie mooi weer.
Hier regende het dus was het minder. Je blokken zijn mooi het rode blok ook breekt de zachte kleuren een beetje.
Succes en groetjes, Evelyne

Ann zei

What a wonderful day and beautiful pictures. Your Farmer's Wife blocks are lovely.

Debbie zei

Ja wat een mazzel hebben we gehad he met Koninginnedag? Wij zijn met vrienden en de hond lekker naar het bos gegaan, de kids lekker ravotten en daarna lekker met z'n allen eten, heerlijk! Wat zien je blokjes er mooi uit!!

Groetjes, Debbie

Roos zei

Het past er prima bij hoor, ik weet zeker dat het allemaal goed komt.
Groetjes Roos

Quilting Moesje zei

Leuk ! Nu heb ik jou dus ook ontdekt!
Wat ben je met mooie projecten bezig :o)
zoals Farmer's Wife !
Groetjes,
Simone

Carin zei

Ohhh wat heb je weer twee mooie blokken erbij !!! Hier was het ook schitterend weer en ook wij hebben in de tuin gewerkt.

PS. heb je een mail gestuurd met een vraagje :-)

Ingrids muggensteekjes zei

Hoi Jolanda,
wat was het boffen hè met Koninginnedag...heerlijk weertje, helaas was de rest van de week aan zee erg koud en somber maar wel geweldig handwerkweer hihihi. Je blokken zijn echt prachtig, ik heb nog maar één blok gemaakt van mijn quilt (en twee keer opnieuw)...pffft wat is dat moeilijk om de hoekjes mooi te krijgen. Ik ga nu eerst al mijn stitchery's afmaken om me daarna helemaal op de blokken te storten.
Vind je blauwe kan met fluitekruid ook heel mooi staan, echt genieten weer hier.
Lieve groetjes, Ingrid.

Jane in Wales zei

Wat fijn dat het bij jullie zulk mooi weer was op Koninginnedag!
Het was hier koud! (en nat!)
groetjes
Jane

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...